Nytt på sportsfronten

Sport i seg selv vokser og følger evolusjonen som alt annet på kloden. Idrettsmenn blir raskere og sterkere, trenere blir smartere og tenker flere steg fremover.

Årets Premier League er noe av det heftigste som ventes i år. Med Jose Mourinho som ny trener i Chelsea og David Moyes som ny trener i Manchester United blir det en spennende sesong, garantert. Gareth Bale er på vei til Real Madrid, Manchester City har byttet trener igjen og Arsene Wenger har fått sin siste sjanse til å gjøre noe ut av historiske Arsenal. Liverpool må man selvsagt også følge med på. Rodgers har lovet interressante overganger og en ny spillestil i år. Hvem vet hvordan det hele ender?

Champions League blir nok minst like heftig, med Pep Guardiola som ny trener for Bayern Munchen og Paris St. Germain på krigstokt mot sin første store pokal. Om man ikke har nok av å følge med på fotballverdenen, avholdes det snarlig valg i Oslo om hovedstaden skal holde OL eller ei. Det blir en spennende tid fremover. Et spennende idrettsår. Forresten er det usikkert om Northug velger å stille opp på det norske landslaget i langrenn, så vi får holde fingrene krysset!

Comments Off on Nytt på sportsfronten

Filed under nytt