Norske pokerspilleres fremgang i verden

Bare fordi noe er forbudt betyr det ikke at det er slutt på moroa. Poker i Norge spilles i veldig liten grad, men når det spilles skal det spilles hardt. Nettopp derfor har Norge produsert flere pokerstjerner til tross for de harde lovene her i landet.

Dag Martin Mikkelsen er mest kjent som den nordmannen som har vunnet mest i WSOP, pokerverdens VM. Kristian Kjøndal ser man mye på nettet, fordi det er der han føler seg best. Denne mannen spiller dog ikke om småpenger – her er det snakk om hundretusener av kroner i hver eneste pott.

Snakker man kjendiser, er Johnny Lodden og Thor Hansen de største navnene man kan nevne. Johnny er en helt fantastisk spiller med røff still som skaleskjul for sine matematiske evner. Denne karen har gått fra blakk til millionær flere ganger og blir nå sponset av verdens største pokersted, PokerStars. Thor Hansen derimot er en levende legende. Man blir ikke kalt for Gudfaren uten grunn. Denne mannen spiller alle typer poker på et så høyt nivå at det er umulig å forstå hvordan han klarer å holde styringa. Thor er den største grunnen til pokerens suksess i Norge, uten tvil.

Det finnes selvsagt en person til som har fått poker i Norge til å klatre i oppoverbakke i stadig høyere fart. Annette Obrestad er et bevis på at man kan bli rik på poker uten å spytte inn store summer selv. Annette har aldri satt inn penger på en pokerside, men har vunnet millioner av dollar. Hun er i tillegg den yngste personen noensinne til å komme på seierspallen i Poker-VM (WSOP). Hun var kun 19 år. Tenk på det når du skal legge deg i kveld.

Comments Off on Norske pokerspilleres fremgang i verden

Filed under nytt