Liten pokerskole på Swadaposten

Som alle andre folkeaviser med en lang historie, er Swadaposten interressert av å la sine lesere utvikle seg på alle fronter. Swadaposten følger tiden og holder deg oppdatert på alle mulige kanter.

Nå har den historiske avisa satt opp sin egen lille pokerskole, slik at du kan lære deg dette kortspillet som har tatt verden med storm. Poker har tatt helt av de siste årene og det med god grunn.

På Swadapostens pokerskole kan du lære deg reglene og finne ut om poker er noe for deg. Utallige mennesker verden rundt har lært seg spillet og gjort poker til sin heltidsjobb. Så lenge man vet hva man gjør og holder hodet kaldt kan man komme seg opp på et bra nivå rimelig fort. Setter man seg mål i poker, vil man, som ellers her i livet, nå frem til målstreken. Jo fortere du starter pokereventyret, desto fortere vil Sesams dører åpne seg.

Swadaposten gir deg muligheten til å sette deg inn i poker og gir deg et dytt fremover. Diskuter, utforsk og les. Lykken er ikke så langt unna som du tror.

Poker tar en time å lære og en livstid å mestre, sies det. Noen bruker årevis på å komme seg opp til et verdig nivå med en fast inntekt, mens andre blir rike over natta. La Swadaposten gi deg et bra utgangspunkt!

Comments Off on Liten pokerskole på Swadaposten

Filed under nytt